Izaline Calister, met gitarist Ed Verhoeff, concert zaterdag 18 augustus 2018

Op zaterdagavond 18 augustus geeft zangeres Izaline Calister een concert op camping Les Murets met haar begeleider op gitaar Ed Verhoeff. Toegang is gratis. 

We zijn nog steeds mensen aan het uitnodigen die in ons verleden iets betekend hebben. Manja hoorde Izaline voor het eerst in 2006 op een festival in het Utrechtse Julianapark en de muziek van deze van oorsprong ‎Curaçaose zangeres is altijd bij haar gebleven. En ja, ze komt dan nu naar ons toe! Met jazzgitarist Ed Verhoeff als begeleider. 

Izaline Calister (Curaçao, 1969), Edison winnares 2009, heeft als singer/songwriter de afgelopen 12 jaar een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd. Met haar innemende stijl heeft ze een trouwe schare liefhebbers om zich heen verzameld. Soms ingetogen, dan weer opzwepend, verovert haar muziek met zelfgeschreven teksten in het Papiaments, publiek over de hele wereld.De songs Wow’i Kariño, Kanta Hélele, Sa Sa Na Awasa, en meer recentelijk Reina di Pordon  leverden de Antilliaanse zangeres in het Caribische gebied nummer 1 hits op. De muziek van Izaline is een fusie tussen de traditionele muziek van haar geboorte eiland Curaçao en jazz met Afro-Caraïbische invloeden.  De Rotterdamse gitarist Ed Verhoeff, die al jaren met Izaline speelt en geroemd wordt om zijn diversiteit en zijn intuïtieve en krachtige spel, speelde met onder andere Jim Hall, Philip Catherine, Ivan Lins,het Metropole orkest en Mathilde Santing.

Ga maar even luisteren voor de voorpret, en we zien je graag komen! Geen toegangsprijs, we gaan met de pet rond en vullen zelf aan.

praktische zaken:

Het is een luisterconcert met een pauze. Dus voor iedereen die stil wil luisteren. Wil je babbelen op het terras, kom dan na afloop. Het speelveld moet dan leeg zijn. Tijdens het concert (vanaf ongeveer 20.15 uur) wordt er niet gereden langs het terras. Dus als je aankomt tijdens het concert kun je alleen in de pauze het terrein op om je te installeren. 

En voor de kampeerder die tot oktober nog wel een weekendje extra wil komen: onze aanbieding om de tent of caravan gratis te laten staan gaat zondag 19 augustus in. Lees de voorwaarden.

 

NAAR   TERUGBLIK   CONCERTEN 

NAAR    HOME                                   

NAAR CONTACT EN RESERVEREN

terug naar boven

Reacties zijn gesloten.