praktische gegevens camping Les Murets te koop

 

Vraagprijs €590.000
Land België
Provincie Luik
Type bedrijf Overwegend toeristische plaatsen, mogelijkheid voor 10 seizoensplaatsen, indien gewenst uit te bouwn 
Oppervlakte terrein 1,7 ha
Aantal kampeerplaatsen 92
Bijzonderheden bedrijfswoonruimte, beperkt, voor geschikt voor het seizoen. Mogelijkheid tot uitbreiding
Aanwezige horeca aanwezigheid kantine en goedgekeurde pizzakeuken voor kant en klare pizza’s uit de diepvries (van een speciale firma: goede kwaliteit!) in speciale ovens (4 stuks)
Ligging Direct aan het water | In agrarisch gebied | Heuvelachtig gebied, natura 2000. Een stoptrein op 5 minuten lopen, richting Luik of verder naar het zuiden.

Moeilijk te kiezen om te vertrekken of niet? Geen probleem:
we hebben deze camping alle jaren gedraaid met behoud van eigen huis in Nederland om daar tijdens sluiting te genieten van de vrije herfst en wintermaanden.  Blijvend op de camping wonen is ook mogelijk. Het is in dit gebied echt buitenland, en toch zo dichtbij.

Camping Les Murets is een goed draaiende charmecamping in de Ardennen  (de camping staat in de charmegids van de ANWB), 17 km ten zuiden van Luik, gelegen aan de Ourthe, direct naast afwisselend beschermd natuurgebied (natura 2000). 

Woonruimte aanwezig, eerder geschikt voor alleen seizoensbewoning en vraagt aanpassing voor voltijds wonen. Uitbreiding en aanpassing is wel mogelijk. Geen stacaravans toegestaan, maar kamperen met eigen tent, caravan, busje of tent.  Acht camperplaatsen aanwezig, maar de nadruk ligt op eenvoudig kamperen. Huiskamer kantine aanwezig en idyllisch terras, speelveld en 2 blokken sanitaire voorzieningen.  Omzet uit kamperen en horeca.

Alle vergunningen en papieren op orde, elektra helemaal vernieuwd. Goedkeuring van ‘Premier controle’ gas en elektra in 2016, 25 jaar geldig. Daarna alleen om de 5 jaar periodieke controles. Laatste periodieke gascontrole in 2019. Horeca vergunning aanwezig die meer mogelijk maakt dan de pizza’s die wij verkopen. 

Direct prachtig fietsen en wandelen vanuit de camping. De camping ligt aan een RAVeLroute. Stoptrein naar Luik op 400 m afstand. Geeft mogelijkheden voor combi cultuur/natuur, en aantrekkelijk voor gasten zonder auto.

Onze gasten beschrijven de camping als een camping zoals kamperen ooit bedoeld was.  Dit is een zeldzaamheid aan het worden voor een middelgrote camping.

terug naar camping te koop

Reacties zijn gesloten.