contact en reserveren

camping Les Murets
Chemin d’Enonck 75

4130 Hony – Esneux, België

telefoon:  0032 479 345925, alleen wanneer de camping  geopend is. In sluitingstijd alleen contact per email:  camping.lesmurets@gmail.com  

Dit adres is het post adres en adres voor de navigatie. Het is wijs de routebeschrijving te lezen als je met een caravan of camper komt. Het dorp waar de camping ligt heet Hony, in gemeente Esneux.

De camping is nu open  tot 26-09-2021.

 

Reserveren   

Door een email te sturen naar camping.lesmurets@gmail.com kun je reserveren, waarin je ook het kampeermiddel noemt. Er is nog plaats gedurende alle dagen in april. Op dit moment is er voldoende plaats om zonder een reservering er heen te gaan.

Reserveren gaat binnenkort uitsluitend digitaal. Op dit moment zijn we bezig met een reserveringssysteem. Als dat online gaat komt hier een knop te staan om te reserveren.

waarom een nieuw systeem

Vorig jaar werd er de gehele periode dat we open mochten zo veel gereserveerd dat het simpelweg niet meer bij te houden was.

Veel mensen bleken ook bij meerdere campings te reserveren en zo kwam het dat we heel wat tijd besteed hebben aan reserveringen die toch niet doorgingen omdat mensen kozen voor de camping waar hun betaling het bewijs van een plek was, ondanks onze antwoorden.

In het drukke seizoen is dat niet meer wenselijk. Dit heeft er toe geleid dat we besloten hebben tot een reserveringssysteem waarbij ook betaald moet worden. Dat zijn we nu aan het uitzoeken, vandaar mogelijkheid tot reserveren vanaf 1 februari.

 

wennen

We begrijpen dat het voor veel trouwe gasten even wennen is, en misschien ook minder uitnodigend. Daar zijn we ons zeer van bewust. Toch kiezen we voor meer tijd ter plekke voor klantcontact en service in plaats van veel achter de computer te moeten zitten om alles te beantwoorden, ook van mensen die wel reserveren maar niet gaan komen. Dat laatste vermindert ons werkplezier aanzienlijk.

Tegen hen die dit systeem niet willen gebruiken zeggen we: kom gerust op de gok, maar bereid je voor op een ‘sorry, we zitten vol’ in het hoogseizoen, waarbinnen ook de schoolvakanties in het voorjaar. Maar je weet het nooit, er kan zomaar een gaatje vallen. En bedenk dat je buiten het hoogseizoen vrijwel altijd op de gok kunt komen.

Tenslotte zien we jou of jullie heel graag komen!

 

tarieven

 route        

home      

 

Reacties zijn gesloten.