contactgegevens en reserveren

camping Les Murets

Chemin d’Enonck 75
4130 Hony – Esneux, België

Telefoon:  0032 479 345925, alleen wanneer de camping  geopend is. In sluitingstijd alleen contact per email:  camping.lesmurets@gmail.com                                                

De camping is nu gesloten en is weer open op 19 april 2019. Mocht dat door omstandigheden anders zijn dan staat het op de homepage.

 

bellen of mailen

Mochten wij niet opnemen dan is het handiger om een email te zenden dan om in te spreken. We zijn niet handig met de telefoon, die laten we vaak ergens liggen of we zijn bezig. Reserveren gaat altijd per email. 

We geven voorrang aan klantcontact ter plekke boven de telefoon aan ons oor terwijl anderen staan te wachten. Voor wie direct wil weten of er plaats is in de periode van voorkeur hebben we een boodschap ingesproken op het antwoordapparaat die altijd actueel is. Dus toch bellen omdat je onderweg bent? Vooral doen. Op het antwoordapparaat hoor je of er plaats is. Het staat ook in het eerste automatisch antwoord via email. Daarna volgt altijd een persoonlijk antwoord.

Reserveren

Reserveren gaat uitsluitend per email. Ook in een telefoongesprek zullen we dat vragen, voor ons overzicht. Buiten de schoolvakanties is er altijd plaats. In het hoogseizoen lezen we de email ook nog laat ’s avonds dus reserveren voor de volgende dag kan zeker.

Wat is voor ons fijn om te weten:

  • het kampeermiddel (voor campers graag ook de lengte);
  • het aantal personen;
  • of een hond meekomt (lees even wat we willen onder de link);
  • aankomstdatum en vertrekdatum. Als je niet weet hoe lang je wilt blijven is dat geen probleem, zolang je dat even vermeldt, eventueel met een uiterste vertrekdatum.
  • stuur de email naar camping.lesmurets@gmail.com

Reserveringen voor Pinksteren boeken we in geval van een aanvraag met minimaal 3 nachten. We vragen dan € 45,- aanbetaling per plaats waarin € 5,- boekingskosten, ook per plaats (dit geldt alleen voor Pinksteren of als er grote evenementen in de buurt zijn, zoals de Tour). De mogelijkheden voor 2 nachten verblijf zijn: of op de gok komen, of voor 3 nachten reserveren en betalen en er toch 2 komen (garantie van plaats) of op een wachtlijst gezet worden voor als iemand afmeldt.

 

naar tarieven

naar route        

naar       home

 

 

 

Reacties zijn gesloten.